Delta Fish

Delta Fish este organizata si functioneaza pe principiul autonomiei economic-financiare prin...

afla mai multe

Proiect

Analizand baza materiala existenta, potentialul productiv si productiile foarte mari de puiet de peste...

afla mai multe

Echipa

  • Halus Ovidia - manager de proiect
  • Gabriela Axentiev - manager financiar

ANUNT FINALIZARE PROIECT

SC DELTA FISH SRL Tulcea, cu sediul in Tulcea, str Spitalului nr.32, judetul Tulcea, anunta finalizarea proiectului “Modernizare Pepiniera Piscicola Babadag, sat Enisala, comuna Sarichioi, judetul Tulcea” cofinantat prin

Programul Operational pentru Pescuit, in baza contractului de finantare nerambursabila nr.140/12.09.2011 incheiat cu Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale prin Directia Generala  Pescuit – Autoritatea de management pentru POP.

Valoarea totala realizata a proiectului este de 8.733.621,26 lei, din care contributia financiara nerambursabila este de 5.225.269,67 lei.

Proiectul de investitii a fost implementat in satul Enisala, comuna Sarichioi, judetul Tulcea si a avut ca obiectiv general dezvoltarea competitivitatii si durabilitatii sectorului piscicol primar, prin realizarea de investitii in acvacultura.

Obiectivul general al investitiei l-a constituit realizarea unei  amenajari piscicole complexe si fezabile cu exploatare in sistem intensiv, pornind de la o fosta statie de epurare partial adaptata pentru acvacultura.

 

Detalii suplimentare se pot obtine de la:

Nume persoana de contact: Ing.Ovidia Halus

Functia: Responsabil legal de proiect

Telefon: 0240532158 / 0723543612

Email: deltafish@yahoo.com

 

Magazin online IT&C | Webdesign & Web development