Proiect

Analizand baza materiala existenta, potentialul productiv si productiile foarte mari de puiet de peste...

afla mai multe

Echipa

  • Halus Ovidia - manager de proiect
  • Gabriela Axentiev - manager financiar

Despre noi

S.C. DELTA FISH S.R.L. este organizată și funcționează pe principiul autonomiei economico-financiare prin încheierea de contracte cu beneficiarii și furnizorii interni, întocmirea bugetului de venituri și cheltuieli.

De la înființare și până în prezent, administratorul societății a investit permanent în societate pentru ca aceasta să poată funcționa ca o pepinieră piscicolă și să devină productivă.

Într-un mediu economic extrem de dinamic, societatea identifică noi necesități care trebuiesc satisfăcute și care, implicit, se regăsesc în proiectul “Modernizarea Pepinierei Piscicole Babadag”, amplasat in spatiul rural.

În prezent, unitatea este autorizată sanitar-veterinar, la mediu și la toate organismele abilitate ale statului și deține licență de Acvacultură pentru producerea de puiet de pește din speciile Cyprinidae autohtone și asiatice.

Din datele financiar-contabile reiese că societatea are profit, ceea ce demonstrează viabilitatea economică a acesteia.

Unitatea nu a înregistrat pierderi în niciun an, nu are datorii restante la bănci sau furnizori și are achitate integral toate obligațiile față de bugetele de stat și de asigurări sociale.

S.C. DELTA FISH S.R.L. este o societate comercială cu răspundere limitată, din categoria intreprinderilor mici și mijlocii, cu capital social 100% privat.

Aceasta și-a început activitateaîn anul 2001, în municipiul Tulcea, județul Tulcea, cu numărul de înregistrare la Registrul Comerțului J36/181/2001, având-ul administrator pe ing. Ivanov Cornel.

 

Magazin online IT&C | Webdesign & Web development